Kuljetuspalvelu

Vesisäiliöauton tilaus Vantaa, Helsinki, Espoo ja Uusimaa 

Metalproduct J & J tarjoaa monipuoliset kuljetuspalvelut aina maa-aineksesta kappaletavaraan koko Uudellamaalla. Toimimme joustavasti ja aina aikataulussa. Kuljetuspalveluiden lisäksi saat meiltä myös vaihtolavat vuokralle esimerkiksi roskalavoiksi. Palvelemme niin yrityksiä, taloyhtiöitä kuin yksityisiä kotitalouksia. Ota meihin yhteyttä ja kysy tarjous tarvitsemallesi kuljetuspalvelulle!

Toimiva kuljetuspalvelu ympäri vuoden

Kalustomme kuljettaa vuodenaikojen mukaan aina vaihtuvat kuormat. Kevät-, kesä- ja syysaikaan kalustollamme kulkevat esimerkiksi sorat, murskeet, mullat. Talviaikana taas kuljetamme pois auratut lumet. Maa-aineskuljetusten lisäksi kuljetamme rahtia ja kappaletavaraa. Saat meiltä myös nosturiautokuljetukset!

Vesisäiliöautot pesuun, kasteluun ja täyttöpalveluun

Käytössämme on 5 000/15 000-litraiset säiliöt, joilla teemme muun muassa taimikastelua, katujen pesua sekä paineellista letkupesua vaakoille, seuloille yms. Vesisäiliömme kulkee paikalle aina sovittuna aikana silloin kun tarve vaatii. Tarjoamme myös vesikuljetuspalveluja esimerkiksi uima-altaiden ja paljujen täyttöön.

Vaihtolava talkoisiin, remonttiin, siivoukseen

Jos tarpeissasi on vaihtolava esimerkiksi roskalavaksi, talkoolavaksi, rakennustyömaalle, vintin tyhjennykseen tai hiekan keräykseen, soita meille! Meiltä saat vaihtolavan vuokralle kuljetuksineen haluamaasi kohteeseen.

Kuljetuskalusto moniin tarpeisiin

Kalustomme koostuu monipuolisista ajoneuvoista moneen eri tarpeeseen:

  • Vaijerivaihtolava (4-aks) 20 t, vaijerilaite
  • Koukkuvaihtolava (4-aks) 25 t, koukkulaite + kärry (4-aks)
  • Maalava (4-aks)
  • Nosturiauto 63 t + jib (4-aks) + kärry (4-aks), ulottuvuus 25 m
  • Nosturiauto 24,4 t (4-aks), vaihtolava, ulottuvuus 15,5 m
  • Nosturiauto 30 t (3-aks), ulottuvuus 15,5 m
  • Nosturiauto 65 t (4-aks), ulottuvuus 15,5 m

Kysy tarjous kuljetuspalveluista Uudenmaan alueella

Tarvitsit sitten kuljetuspalvelua maa-ainekselle, kappaletavaralle tai vaihtolavalle, ota meihin yhteyttä Metalproduct J & J:llä ja kysy tarjous! Löydät meiltä myös vaihtolavat vuokralle, nosturiautot sekä vesisäiliöautot. Toimipaikkamme sijaitsevat Nurmijärvellä, ja palvelemme Espoon, Vantaan ja Helsingin lisäksi koko Uudenmaan alueella.